New Year, new you?

De kerstfeesten komen er aan en dat brengt wel eens onzekerheden met zich mee. Je wil je zelfzeker voelen, positief overkomen bij je familie en een goede start maken. Wel dit is hét moment om jezelf te verwennen. Jij wilt stralen? Komt in orde! Koop dit jaar niet zomaar het eerste glitterjurkje dat je tegenkomt maar plezier jezelf met een stylingsessie!

Maak je dus klaar op het nieuwe jaar in stijl. “Maar, stylistes proppen me altijd in de meest trendy, dingen waar ik me niet comfortabel in voel.” I hear you! Zo werk ik absoluut niet. We zoeken samen uit wat werkt voor jou en wat je dit moment nodig hebt in je leven. Ik geloof dat persoonlijkheid in kledij wordt weerspiegeld en dat zullen we samen vormgeven.

Hoe kleed jij jezelf? Hoe kom jij over naar de buitenwereld met je kledingstijl? Wat willen we bereiken? Samen vinden we een outfit waar jij in schittert, met of zonder glitters. Het doel van de stylingsessie? Jouw onzekerheden wegwerken! Zo stap jij het nieuwe jaar zelfzeker in en neem je voor altijd advies en tips & tricks mee.

Een sessie duurt 1,5 uur en je kan alleen komen of iemand meebrengen.

Boek je sessie

Gerelateerde berichten

De magie van kleur

De magie van kleur

Mijn reis naar het creëren van schilderijen geïnspireerd door David Hockney Hier wil ik het verhaal delen achter mijn...

Ik hou van kleur

Ik hou van kleur

Vorige week werd ik op straat ik tegenhouden door een dame die me spontaan vertelde dat mijn felle rode jas haar een...