Stijladvies

Persoonlijke stylingsessie

First things first: om je kledingstijl perfect te laten matchen met je persoonlijkheid, moet ik uiteraard eerst weten wie ik voor me heb. Daarom heet ik je tijdens deze stylingsessie van 1,5 u van harte welkom in mijn gezellige loft. Met een paar cruciale vragen probeer ik jouw struggles en wensen te ontdekken. Het resultaat is dat we voor jou een stijl op maat creëren en dat ik meteen meerdere looks voor jou samenstel die je kan passen in alle privacy en al dan niet kan aankopen.

Lees er op mijn blog nog meer over.

Of geef een sessie cadeau

Mix & Match

Deze persoonlijke sessie is een vervolg op mijn online traject: Je perfecte kleerkast. Daarin heb je er aan de hand van mijn video’s voor gezorgd dat je over een garderobe beschikt waarvan elk stuk je een goed gevoel geeft.

Voor deze sessie nodig ik je uit in mijn loft vergezeld van al je favoriete kledingstuks die je nooit, of te weinig, aandoet omdat je niet weet hoe je ze kan combineren. We gaan samen aan de slag. Ik leer je anders naar je kledij te zien en maak samen met jou zo veel mogelijk ensembles waar je je goed in voelt. We nemen er bovendien foto’s van zodat je er altijd naar kan teruggrijpen. De stuks die je eventueel nog mist voegen we ook toe aan dit lijstje. Achteraf loop je buiten met het gevoel dat je over een volledig nieuwe garderobe beschikt, en dat zonder te hoeven gaan shoppen.

Lees er in deze blogpost nog meer over.

Mix & Match sessie voor 1 persoon: €300 (2,5u) > Boek je sessie
Of geef een sessie cadeau

Make-up workshop

Een mooie naturelle make-up look aanbrengen is geen makkelijke opdracht.

Wil je graag weten hoe je dit bij jezelf kan aanbrengen?

Tijdens deze workshop focussen we ons op jouw gezicht en wensen. Ik leer je stap voor stap hoe je natuurlijke make-up bij jezelf aanbrengt.

Make-up workshop: €80 (1u) > Meer info

Shoppen op afspraak in mijn kledingwinkel

Naast mijn online shop kan je ook komen shoppen in  mijn kledingwinkel. Je boekt makkelijk een momentje in en zakt daarna gewoon af naar mijn gezellige winkel. Daar kan je alle stuks in alle rust komen passen. En mijn advies krijg je er gratis bij!

Shopmoment voor 1 persoon: Gratis (45min.) > Boek je shopmoment