Over Liesbeth

Aangenaam! Ik ben Liesbeth.

Je zou me een styliste kunnen noemen. Maar ik zie mezelf in de eerste plaats als een creatieve onderneemster in de modewereld met een duidelijke missie: make others happy, to be happy! Dat doe ik inderdaad met styling, maar dan wel op een persoonlijke manier en volledig volgens mijn eigen visie. Zo wil ik ervoor zorgen dat elke vrouw goed in haar vel zit en vol zelfvertrouwen de wereld in kan stappen.

Als styliste kreeg ik de kans om tal van Bv’s te kleden, maar na een tijd besefte ik dat mijn hart ergens anders ligt. Ik wil élke vrouw laten stralen en niet alleen de celebrities in de boekjes. Mijn kraagjesmerk Lilirooz was een eerste stap om meer vrouwen te bereiken. Ondertussen bied ik een uitgebreid pakket aan stylinggerelateerde diensten aan, voor bedrijven en real women.

Persoonlijke aanpak

Je wordt als vrouw bijna dagelijks om de oren geslagen met kledingadvies en (brrrr!) regeltjes …. Maar die laat ik liefst van al gewoon achterwege. Een kledingstijl hangt immers volledig samen met de persoon die de kleren moet dragen. Het heeft dus geen zin om klakkeloos de laatste trends of een strikt kleuradvies te volgen, als die kledingstukken niet matchen met je persoonlijkheid.

Mijn styling begint daarom altijd bij het individu. Wie ben je én waar wil je naartoe? En hoe kan je kleding je daarbij helpen? Vanuit die antwoorden kunnen we samen stap voor stap een nieuwe look opbouwen. Eentje die je letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven is en waarmee je nog jaren zelf verder aan de slag kan.

Het 70-30-principe

 

Oké, er is een regel die ik zelf wel graag toepas: het 70-30-principe. Mijn ervaring heeft me geleerd dat de ideale kleerkast bestaat uit goede basics en enkele bijzondere (trend)stukken. Zo’n 70% van je budget en kastruimte zou gespendeerd moeten worden aan kwalitatieve basics, waarmee je nog alle kanten op kunt en die in alle seizoenen gedragen kunnen worden. Denk maar aan een goed lederen jasje, een goed gesneden hemd, een tijdloos wit T-shirt en natuurlijk een jeans die perfect past bij jouw lichaamsvorm.

En de andere 30% dan? Daarmee zorg je voor de sparkle die je outfit afmaakt. Trendy it-pieces die je look een bijzondere twist geven, volledig in lijn met jouw unieke stijl natuurlijk.

In-House Store

 

Om het mijn klanten gemakkelijk te maken, opende ik een pop-upstore in mijn eigen loft. Hier word je helemaal ondergedompeld in mijn wereld. Een trendy maar warm en huiselijk nest, waar je hartelijk ontvangen wordt en waar we rustig op zoek kunnen gaan naar jouw unieke look. De items die je er vindt, werden stuk voor stuk persoonlijk door mij geselecteerd, op voorwaarde dat ze duurzaam zijn én van Belgische makelij. Zo heb ik meteen een volledige collectie om mee te experimenteren tijdens de verschillende stylingsessies en workshops. En wie het wil, kan meteen de uitgezochte kledingstukken aanschaffen. Handig, toch?

Kriebelt het al om mijn loft te bezoeken of zit je met een specifieke stylingvraag? Neem dan snel contact met me op!