Online trajecten

Online? Yes baby!

Omdat ik weet dat het niet altijd evident is om voor stijladvies tot in Herent af te zakken, heb ik een deel van mijn kennis en advies ook online beschikbaar gemaakt.

Tijdens een online traject laat ik je aan de hand van verschillende video’s en oefeningen zien hoe je bepaalde doelstellingen kan bereiken, met als hoofddoel: kleding op zo’n manier te gebruiken dat het je leven verbetert.

Het resultaat is dat alle kledij die je vanaf dan nog aan doet, je steeds een goed gevoel zal geven waardoor je zelfvertrouwen een enorme boost zal krijgen. Je leert niet enkel je kleerkast kennen, maar je leert jezelf door en door kennen.

Je reeds ingeschreven?

Wanneer je je reeds hebt ingeschreven voor een online traject kan je je hier inloggen en heb je toegang tot je traject vanaf de startdatum.

ONLINE TRAJECT:

Vind je kledingstijl

en het vertrouwen deze te dragen

Beeld je in dat al de kledij die je vanaf nu nog koopt en draagt 100% overeenkomt met de vrouw die jij bent of wil worden. Denk aan het zelfvertrouwen dat je zal uitstralen wanneer je met anderen in contact komt. Ze gaan onmiddellijk weten wat voor vrouw jij bent waardoor je diepere en (h)echtere relaties zal kunnen vormen.

Lees er hier alles over >>

Prijs: €69,95

 

ONLINE TRAJECT:

Je perfecte kleerkast

Denk maar eens hoe leuk het moet zijn om een kleerkast open te trekken die je energie geeft in plaats van je steeds confronteert met je verleden. En beeld je in dat je nooit meer hoeft na te denken over wat je moet aandoen, dat je bijna met je ogen toe outfits kan kiezen waarin je steeds jezelf voelt en zelfverzekerd de buitenwereld in stapt.

Lees er hier alles over >>

Prijs: €69,95