Voor bedrijven

Fotoshoots

Reeds vele jaren verzorg ik voor verschillende magazines en bedrijven de styling tijdens hun fotoshoots.

Prijs: Op maat

Stuur me een mailtje >>

 

styling teambuilding

Wil je de vrouwen in je bedrijf verrassen met een leuk en onvergetelijk moment? Tijdens dit teambuilding moment gaan we samen op zoek naar de persoonlijke kledingstijl van je medewerkers zodat ze zich erna goed in hun vel en op de werkvloer voelen.

Prijs: €600 (max. 8 vrouwen)

Stuur me een mailtje >>

 

stijladvies aan medewerkers

Als zaakvoeder of verantwoordelijke is het niet altijd even evident om je medewerkers aan te spreken over de kledij die ze dragen. Dit komt vaak omdat ze niet altijd goed weten hoe ze zich moeten kleden of waneer er geen afspraken zijn rond de kledij die er gedragen kan worden. Hier kan ik je mee helpen.

Ik bespreek met jou wat je voor ogen hebt en wat je wil uitstralen. Aan de hand hiervan creëren we een soort van houvast voor je medewerkers.

Daarna help ik hen hoe ze deze stijl op zichzelf kunnen toepassen zodat ze zelfverzekerd hun job kunnen uitoefenen en jouw zaak/bedrijf de uitstraling geven die je voor ogen hebt. We kunnen hier ook een heel leuk shop moment aan koppelen waardoor het een dag wordt van fun, extra kennis en teambuilding.

Prijs: Op maat

Stuur me een mailtje >>

 

stijladvies aan cliënteel

Gedurende 3 uur trakteer ik je klanten op persoonlijk stijl advies en mijn tips & tricks. Leuk en interessant voor je klanten en goed voor jouw omzet.

Consumenten shoppen steeds vaker meer online. Daarom is het belangrijk wanneer ze in je kledingwinkel komen dat je hen een unieke beleving kan aanbieden. Een persoonlijke stylingsessie is iets wat ze nog jaren zullen onthouden en die in niets te vergelijken is met de online shopbeleving.

Prijs: €500

Stuur me een mailtje >>

Verkoopstraining winkelmedewerkers

Ik hoef het je vast niet te vertellen: de retail heeft de laatste jaren een razendsnelle en complete metamorfose ondergaan. Consumenten vinden online al heel wat informatie en trekken dus goed geïnformeerd naar de winkelstraten, waar ze een ervaring verwachten die het online shoppen overstijgt.

Het is daarom zeer belangrijk dat je medewerkers gewapend zijn met een aantal vaardigheden. Een coaching sessie begint met een groepsgesprek. Uit dit gesprek halen we de kennis naar boven die reeds in de groep zit. Hierop bouwen we verder en distilleren we de voornaamste pijnpunten. Aan de hand van heel voorbeelden en verhalen leer ik je medewerkers hoe ze meer kunnen verkopen door alles uit het perspectief te zien van de klant en de klant volledig centraal te zetten.

Het resultaat is meer verkopen doordat de groep van medewerkers hechter aan mekaar hangt, mekaar beter kent, weet bij wie ze terecht kunnen voor welke kennis, weet waarop te letten maar bovenal gemotiveerd is en weet hoe ze de klant zo veel mogelijk centraal kunnen zetten.

Prijs: Op maat

Stuur me een mailtje >>

Gastspreker Dress for succes

1 uur durende inspirerende talk over hoe kledij je vertrouwen op de werkvloer en je dagelijks leven beïnvloedt, en hoe we ons allemaal goed kunnen voelen door ons te kleden zoals we echt zijn.

Prijs: €600

Stuur me een mailtje >>