Hoe online shoppen?

Je verveelt je, scrolt wat op je scherm én koopt zo iets online. Ken je het? Achteraf besef je al snel: ‘oei, dit had ik eigenlijk niet nodig’. Online shoppen kan echt gevaarlijk zijn. Zeker als je niet goed in je vel zit.

Daarom schrijf ik hier 3 tips neer om efficiënt online te shoppen:
Shop voortaan doordacht en zeg nee tegen impulsaankopen!

Vraag jezelf af: ‘is dit stuk een meerwaarde voor mijn garderobe?’ Als je verwacht dat dit stuk na een paar keer dragen naar achteraan je kast verdwijnt, is het de aankoop niet waard. Bedenk daarom 3 verschillende manieren om dit stuk te combineren met wat je in je huidige kleerkast hebt.

Voel je je echt prachtig in dit stuk? Straal je? Of is het gewoon ‘comfortabel’? Ga niet voor minder!
Elk nieuw stuk moet jou gelukkig maken én zelfvertrouwen geven.

Zie je dit stuk langer dan een jaar in je kast hangen en heb je de samenstelling gecheckt? Het is veel leuker om een kwaliteitsvol stuk te kopen dat je effectief lang kan dragen dan dat je een stuk koopt dat na enkele keren dragen versleten is.
Dat is zonde van het geld!

Zo, hier kan je mee van start. Neem zeker ook een kijkje naar kwaliteitsvolle wauw-stuks die ik speciaal voor jullie in de spotlights van mijn webshop heb gezet. Lees bij elk stuk ook waarom deze tot mijn favorieten behoort.

Veel plezier ermee!

Gerelateerde berichten

De magie van kleur

De magie van kleur

Mijn reis naar het creëren van schilderijen geïnspireerd door David Hockney Hier wil ik het verhaal delen achter mijn...

Ik hou van kleur

Ik hou van kleur

Vorige week werd ik op straat ik tegenhouden door een dame die me spontaan vertelde dat mijn felle rode jas haar een...