In stijl, nu ook aan zee

De stilte, de zon en de rustgevende golven; niets doet me meer ontspannen dan het zeetje. Het kan soms zo simpel zijn. Een bankje, een boek en een mooi uitzicht: dit geeft me veel energie. En na zo’n bijzondere periode, leek het me weer tijd voor een bezoekje aan mijn favoriete badstad. Daarom geef ik mijn stylingsessies deze zomer ook aan de kust.

Me-time is essentieel. Zeker na een heftige periode. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, maar ook om stil te staan en te reflecteren. De ideale gelegenheid dus om naar de kust te trekken! Of je nu kiest voor een vriendinnenuitje, een citytrip of een me-time dag: de zee zal je tot rust brengen, ik beloof het. Dat doet ie tenminste toch bij mij al sinds ik een kleuter was.

Misschien is het dan ook ineens de perfecte moment om jouw garderobe onder de loep te nemen? Want voor jezelf zorgen en ontspannen gaan hand in hand, toch? Daarom kan je van 8 tot 21 juli 2020 bij mij terecht in Oostende voor een koffietje, leuke babbel en styling tips & tricks. We gaan op zoek naar je eigen stijl en finetunen deze. Hoe maak je de juiste modekeuzes in de toekomst? Welke items zijn niet voor jou weggelegd? Welke kledingstukken ontbreken in je garderobe? Ik beantwoord al je prangende modevragen. Een waardevol moment voor jezelf waar je langdurig genot van hebt.

Wat denk je ervan? Een sessie voor jou alleen of samen met een vriendin gekoppeld aan een dagje zee? Een ding is zeker: het wordt een gezellige, leerrijke dag mét misschien zelfs nog leuke, nieuwe aankopen want mijn in-house store verhuist gewoon mee!

Klik hier voor de tarieven en meer informatie.

Hopelijk ontmoet ik je aan zee.

Gerelateerde berichten

De magie van kleur

De magie van kleur

Mijn reis naar het creëren van schilderijen geïnspireerd door David Hockney Hier wil ik het verhaal delen achter mijn...

Ik hou van kleur

Ik hou van kleur

Vorige week werd ik op straat ik tegenhouden door een dame die me spontaan vertelde dat mijn felle rode jas haar een...