Ik hou van kleur

Vorige week werd ik op straat ik tegenhouden door een dame die me spontaan vertelde dat mijn felle rode jas haar een blij gevoel gaf. Zalig toch!?!?  Dit was best nieuw voor mij…

Ik draag graag kleur omdat ik dit vind passen bij mijn persoonlijkheid maar ook omdat dit mezelf blij maakt. Alleen maakte ik met mijn jas ook iets los bij die dame, en dat gaf me nog een blijer gevoel.

Liesbeth met haar fel rode jas

De dagen zijn nog steeds donker, de vooruitzichten laten op zich wachten en dit zorgt bij velen onder ons voor een zwaar gevoel. 

En dit zwaar gevoel wil ik proberen ombuigen met….

 

Ik ben op zoek gegaan naar iets dat mij instant een goed gevoel geeft en dat zijn… REGENBOGEN!!! Wanneer ik een regenboog zie maakt mijn hart een sprongetje, en zie ik bovendien de mensen rondom mij even enthousiast reageren. En wanneer ik een glimlach kan toveren op iemand’s gezicht, word ik zelfs nog gelukkiger.

Regenboog kaartje

En dus:

heb ik regenboog postkaartjes ontworpen die ik bij zo veel mogelijk mensen wil laten toekomen, om hen zo een blij gevoel en wat kleur te bezorgen op deze druilerige dagen.

… zal je bij elk stuk dat je vanaf nu koopt uit de voorjaarscollectie een regenboog postkaartje cadeau krijgen. Dat kan je dan opsturen naar iemand waar jij om geeft.

Samen kaartjes versturen

Ik nodig iedereen, en jou in het bijzonder uit om samen met mij wat meer kleur en liefde te brengen bij de mensen rondom ons.

Koop daarom zelf de kaartjes en stuur ze naar al je beste vrienden, collega’s en familie.

sprankelende regenboog

Veel kleur en liefde toegewenst!!!

Veel liefs,
Liesbeth
x

Koop deze regenboog kaartjes en zorg voor meer kleur

Gerelateerde berichten

De magie van kleur

De magie van kleur

Mijn reis naar het creëren van schilderijen geïnspireerd door David Hockney Hier wil ik het verhaal delen achter mijn...

Stijlvol cadeau voor kerst

Stijlvol cadeau voor kerst

Kerstmis komt eraan, mijn favoriete periode! Mijn omgeving plezieren met originele cadeautjes, daar doe ik het voor....