Online masterclass, dress for succes

Ik heb het lang moeten verzwijgen, maar nu mag ik het eindelijk vertellen! Ik lanceer samen met Smartass Academy mijn online Masterclass: Dress For Succes!

Zoals je misschien al weet is het mijn missie om ervoor te zorgen dat iedere vrouw zich goed voelt in haar vel én haar outfit. Ondertussen werk ik al 6 jaar als zelfstandige styliste en heb ik honderden vrouwen een persoonlijke styling gegeven. Maar, ik wilde graag dat mijn stylingadvies beschikbaar is voor iedereen. Daarom is deze online masterclass een droom die uitkomt waar ik voor de volle 100% voor ben gegaan. Samen met Smartass Academy ging ik aan de slag om de Masterclass Dress For Succes uit te werken en volledig op beeld vast te leggen. Zo geniet je van mijn tips & tricks vanuit je huiskamer. Ben jij klaar voor een kleerkast die jou naar een hoger niveau tilt? Let’s do it!

Heb je het gevoel dat je garderobe niet bij je past? Heb je niets om te dragen en voel je je slecht in je outfit? Zou je niet liever dezelfde kledij willen dragen tijdens je werk als in je privé? Wens je toevallig ook duurzamer om te gaan met je kleding en miskopen te vermijden? Dan is deze Masterclass een aanrader!

In de Dress For Succes Masterclass komen volgende topics aan bod:

  • Hoe kan je je stuks anders combineren waardoor je meer outfits hebt met minder in je kast
  • Welke items kan je gemakkelijk elimineren zodat alleen de stuks waar jij je goed in voelt overblijven
  • Hoe creëer je je eigen stijl, eentje die volledig weerspiegelt wie jij bent
  • Hoe ga je met stoffen en duurzaamheid om zodat je favoriete items langer mooi blijven
  • Zo ga je miskopen uit de weg

Aan het einde van deze Masterclass zal je laaiend enthousiast zijn over elk item in je kleerkast. Want: elk kledingstuk vertegenwoordigt nu 100% wie jij bent. Je ‘twijfel-stuks’ zijn weg, je nieuwe look is in de maak en je hebt het zelfvertrouwen om elk stuk met fierheid te dragen.

Heb je interesse?
Surf dan naar Smartass Academy om de verschillende Dress For Success formules ontdekken!

Gerelateerde berichten

De magie van kleur

De magie van kleur

Mijn reis naar het creëren van schilderijen geïnspireerd door David Hockney Hier wil ik het verhaal delen achter mijn...

Ik hou van kleur

Ik hou van kleur

Vorige week werd ik op straat ik tegenhouden door een dame die me spontaan vertelde dat mijn felle rode jas haar een...