Workshop

Make-up

Leer een mooie naturelle make-up look bij je aan te brengen

Vind een make-up routine die perfect bij je past

Een mooie naturelle make-up look aanbrengen is geen makkelijke opdracht.

 

Wil je graag weten hoe je dit bij jezelf kan aanbrengen?

Tijdens deze workshop focussen we ons op jouw gezicht en wensen. Ik leer je stap voor stap hoe je natuurlijke make-up bij jezelf aanbrengt.

Je gaat op het einde perfect weten welke soort producten bij jou passen en ook hoe je deze moet aanbrengen.

 

 

Wat gaan we doen tijdens deze 1 uur durende workshop?

 • Ik verwelkom je graag met een lekker drankje.
 • We gaan eerst op onderzoek welke tinten het best bij je gezicht passen en wat jezelf graag ziet.
 • We gaan elke stap uitproberen op je gezicht. Ik doe één kant en ik leer je zelf de andere kant aanpakken.
 • Je krijgt een face-chart om elke stap te noteren.

Workshop Make-Up

Klaar om een mooie naturelle make-up look aan te leren?

 

€80 incl. btw

 • We gaan ons focussen op jouw gezicht
 • We proberen elke stap uit op je gezicht
 • Je gaat het ook zelf proberen en aanleren
 • We gebruiken enkel natuurlijk producten 
 • Advies op maat

En leuk om te weten is dat alle producten ook vrijblijven te koop zijn in mijn webshop of winkel. 

Waarom gebruik ik enkel natuurlijke producten van Studio mino?

Studio Mino is een Belgisch merk dat een verschil wil maken. Hun missie is om ervoor te zorgen dat je mooi kunt zijn op een volledig gezonde, natuurlijke manier.

Studio Mino gelooft dat alles wat we in ons lichaam stoppen, natuurlijk zou moeten zijn en vrij van schadelijke stoffen, inclusief de producten die we op onze huid smeren. Omdat voor je lichaam zorgen aan de binnenkant, helpt om jouw schoonheid te verbeteren aan de buitenkant. Ze streven ernaar om de veiligste, natuurlijke schoonheidsproducten te maken, zowel voor je lichaam als voor de planeet.

Daarom kan je bij elke Studio Minoaankoop zeker zijn dat:

 • Elk Studio Mino product voor 100% uit de meest kwalitatieve, biologische ingrediënten en pigmenten bestaat. 
 • Zij niet geloven in goedkope vulmiddelen en maken nooit compromissen omwille van lagere kosten ten koste van de kwaliteit.
 • Ze geëngageerd zijn om het milieu te beschermen en zo weinig mogelijk verpakking en recycleerbare verpakkingen waar mogelijk te gebruiken.
 • Zij NIET testen op dieren en zullen dit ook nooit doen.
 • Alle Studio Mino producten 100% vegan zijn.

Waarom enkel Make-Up die bestaat uit mineralen?

Omdat minerale make-up geen kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen vereist, is het de puurste en meest natuurlijke vorm van cosmetica beschikbaar op de markt vandaag, maar vormen van minerale make-up worden al eeuwenlang gebruikt.
In tegenstelling tot traditionele cosmetica, bevat echte minerale cosmetica geen toxines of goedkope vulmiddelenzoals talk, kunstmatige kleurstoffen, parabenen en irriterende bestanddelen zoals bismuth oxychloride.

Studio Mino’s pure minerale cosmetica is gewichtloos, blijft lang zitten, is waterbestendig en heeft een natuurlijke hoge UVA en UVB bescherming. Alle Studio Mino minerale make-up heeft een beschermingsfactor hoger dan SPF15.

Minerale make-up wordt ook aanbevolen door dermatologen en cosmetologen voor gevoelige huid, en is veilig om te gebruiken na een operatie, micro-dermabrasie, laser-en andere schoonheidsbehandelingen.

Workshop Make-Up

Klaar om een mooie naturelle make-up look aan te leren?

 

€80 incl. btw

 • We gaan ons focussen op jouw gezicht
 • We proberen elke stap uit op je gezicht
 • Je gaat het ook zelf proberen en aanleren
 • We gebruiken enkel natuurlijk producten 
 • Advies op maat

En leuk om te weten is dat alle producten ook vrijblijven te koop zijn in mij webshop of winkel. 

Blog

De magie van kleur

De magie van kleur

Mijn reis naar het creëren van schilderijen geïnspireerd door David Hockney Hier wil ik het verhaal delen achter mijn passie voor het maken van kleurrijke schilderijen, geïnspireerd door de briljante kunstenaar David Hockney. In deze blogpost neem ik je mee op mijn...

Ik hou van kleur

Ik hou van kleur

Vorige week werd ik op straat ik tegenhouden door een dame die me spontaan vertelde dat mijn felle rode jas haar een blij gevoel gaf. Zalig toch!?!?  Dit was best nieuw voor mij... Ik draag graag kleur omdat ik dit vind passen bij mijn persoonlijkheid maar ook omdat...

Hoe ik mijn zaak versneld veranderde door COVID-19

Hoe ik mijn zaak versneld veranderde door COVID-19

Voor COVID-19 Het is geen geheim, COVID-19 heeft mijn, en ik ga ervan uit ook jouw wereld op zijn kop gezet. Opeens moest ik met mijn gezin binnenblijven en moest ik bovendien mijn zaak volledig omgooien omdat deze niet bestand was tegen deze minder "fysieke"...