Een Mix & Match sessie: wat is dat?

Een garderobe met enkel wauw-kledingstukken? Met verschillende opties voor je favoriete kledingstukken? Klinkt toch als een droom die uitkomt. Tijdens deze Mix & Match sessie leer je kledingstukken eindeloos combineren maar ook je lievelingsstuks meer dragen.

Hoe dit in zijn werk gaat? Dat lees je hieronder!

Stap 1

Alvorens we aan deze Mix & Match sessie kunnen beginnen is het belangrijk dat je reeds over een gezonde garderobe beschikt. Vandaar dat het een must is om eerst mijn online traject: “Je perfecte kleerkast” te hebben gevolgd. Je kan deze stap overslaan als jij nu reeds over een kleerkast beschikt waarin elk stuk je een goed gevoel geeft.

 

Stap 2

Nu je over de perfecte kleerkast beschikt mag deze mee op de koffie. Neem je alles mee of enkel de stuks waar je vragen over hebt? Alles kan en alles mag! We bekijken samen hoe je sommige stuks meer kunt dragen of beter kunt combineren. Ik stel nieuwe looks samen en maak foto’s voor jou. Ik mix & match ook jouw kledij met items uit mijn in-house store om je te tonen wat de mogelijkheden zijn.

STAP 3: WAUW-RESULTAAT

Alle foto’s verzamel ik voor jou op een moodboard dat alleen jij en ik zien. Alle tips en tricks die ik je in de laatste sessie gaf, vind je hier ook terug. Ik vul het nog aan met extra foto’s van looks die ik bij jou vind passen. Wat je ook nog van me krijgt, is een gepersonaliseerde lijst met kledingstukken of accessoires die ik mis in je kleerkast. Hierbij zitten ook voorbeelden van deze ‘missing items’ in jouw prijsklasse. En voilà, je hebt nu een hele nieuwe garderobe, je kan aan de slag met meer opties en blijft over met enkel wauw-kledingstukken!

 

Mix & Match sessie voor 1 persoon: €300 (2,5u) > Boek je sessie

Gerelateerde berichten

De magie van kleur

De magie van kleur

Mijn reis naar het creëren van schilderijen geïnspireerd door David Hockney Hier wil ik het verhaal delen achter mijn...

Ik hou van kleur

Ik hou van kleur

Vorige week werd ik op straat ik tegenhouden door een dame die me spontaan vertelde dat mijn felle rode jas haar een...