Stijlvol cadeau voor kerst

Kerstmis komt eraan, mijn favoriete periode! Mijn omgeving plezieren met originele cadeautjes, daar doe ik het voor. Jij ook? Hmm, misschien kan je eens een unieke belevenis cadeau doen? Geef daarom deze feestdagen een goed gevoel als cadeau: stylingadvies by yours truly.

Hoe zien anderen jou in de kleding die je draagt? Matcht de kleding die je draagt met je persoonlijkheid? Draag je de juiste kleding voor jouw vormen? Allemaal vragen die ik graag voor jou beantwoord.

Nee, ik ben geen personal shopper. Ik geef je eerlijk advies en mijn knowhow in styling. Mijn advies gaat verder dan ‘de juiste kleuren voor jouw huidtype’. Tijdens een stylingsessie sta ik je bij in de zoektocht naar jezelf en de zoektocht naar de geknipte kledij voor jou afgestemd op je persoonlijkheid. We gaan geen drukke winkelstraten trotseren maar blijven lekker binnen in mijn knusse loft waar ook de nieuwste mode hangt te blinken om door jou gepast te worden!

Zin in? Dan reserveer je gewoon een sessie voor jezelf. Origineel cadeau nodig? Verras dan iemand met m’n splinternieuwe cadeaubon.

Koop vandaag nog je cadeaubon

Gerelateerde berichten

De magie van kleur

De magie van kleur

Mijn reis naar het creëren van schilderijen geïnspireerd door David Hockney Hier wil ik het verhaal delen achter mijn...

Ik hou van kleur

Ik hou van kleur

Vorige week werd ik op straat ik tegenhouden door een dame die me spontaan vertelde dat mijn felle rode jas haar een...