Een stylingtraject: wat is dat?

Een garderobe met enkel wauw-kledingstukken? Met verschillende opties voor je favoriete kledingstukken? Klinkt toch als een droom die uitkomt. Wel, met een traject bekom je in 4 stappen dé ideale garderobe en wordt die droom werkelijkheid! Je leert je kledingstukken eindeloos combineren maar ook je lievelingsstuks meer dragen.

Hoe dit in zijn werk gaat? Dat lees je hieronder!

Stap 1: Let’s chat!

Ik nodig je uit in mijn store voor een koffie en een gesprek. We praten over wat je draagt, hoe je shopt, waar je pijnpunten liggen en wat er in je garderobe hangt. Wanneer ik je stijl begrijp, gaan we enkele dingen passen tot je een wauw-gevoel herkent. Een gevoel van comfort, kwaliteit én de juiste snit voor jou. Zo weet jij waar de lat moet liggen en kan je van start gaan voor stap 2.


Stap 2: Jouw beurt

Nu ga je zelf aan de slag. Alle stuks die je geen wauw-gevoel geven, moeten uit je garderobe. Ik heb je in stap 1 concreet uitgelegd hoe, dus dit zal je zeker lukken!

Stap 3: Mix & match

Dit keer mag je garderobe mee op de koffie. Neem je alles mee of enkel de stuks waar je vragen over hebt? Alles kan en alles mag! We bekijken samen hoe je sommige stuks meer kunt dragen of beter kunt combineren. Ik stel nieuwe looks samen en maak foto’s voor jou. Ik mix & match ook jouw kledij met items uit mijn in-house store om je te tonen wat de mogelijkheden zijn.


Stap 4: Wauw-resultaat

Alle foto’s verzamel ik voor jou op een moodboard dat alleen jij en ik zien. Alle tips en tricks die ik je in de laatste sessie gaf, vind je hier ook terug. Ik vul het nog aan met extra foto’s van looks die ik bij jou vind passen. Wat je ook nog van me krijgt, is een gepersonaliseerde lijst met kledingstukken of accessoires die ik mis in je kleerkast. Hierbij zitten ook voorbeelden van deze ‘missing items’ in jouw prijsklasse. En voilà, je hebt nu een hele nieuwe garderobe, je kan aan de slag met meer opties en blijft over met enkel wauw-kledingstukken!

Boek nu je sessie

Gerelateerde berichten