Diensten

Persoonlijk

Stylingsessie

First things first: om je kledingstijl perfect te laten matchen met je persoonlijkheid, moet ik uiteraard eerst weten wie ik voor me heb. Daarom heet ik je tijdens deze stylingsessie van 1,5 u van harte welkom in mijn gezellige loft. Met een paar cruciale vragen probeer ik jouw struggles en wensen te ontdekken. Het resultaat is dat we voor jou een stijl op maat creëren en dat ik meteen meerdere looks samenstel die je al dan niet kan aanschaffen. Lees er hier nog meer over.

Traject

Tijdens een stylingtraject maken we in verschillende stappen komaf met jouw pijnpunten en gaan we op zoek naar jouw unieke look die volledig aansluit bij je persoonlijkheid. We beginnen eerst met een stylingsessie, maar daarna duiken we samen in jouw garderobe. Met enkele opdrachten laat ik je zelf keuzes maken en knopen doorhakken over je persoonlijke look. De principes die we zo samen distilleren, kan je later zelf blijven toepassen om telkens weer de juiste kledingstukken uit te kiezen. Het resultaat? Een perfecte kleerkast vol items die écht jouw ding zijn.
Lees er hier nog meer over.

Workshops

“Wat is mijn persoonlijke stijl? Hoe vertaal ik de laatste trends echt naar mijn kleerkast? Hoe vind ik een match tussen mijn ideale look en mijn lichaamsvormen?” Zitten jullie ook met een specifieke stylingvraag? No problemo! Die pakken we aan tijdens een creatieve workshop, in een kleine groep tot 6 personen.

Cadeaubon

Bedrijven

Cliënteel coaching

Ik hoef het je vast niet te vertellen: de retail heeft de laatste jaren een razendsnelle en complete metamorfose ondergaan. Consumenten vinden online al heel wat informatie en trekken dus goed geïnformeerd naar de winkelstraten, waar ze een ervaring verwachten die het puur commerciële overstijgt. Ik deel graag mijn tips & tricks met jouw winkelpersoneel, zodat zij het de consumenten echt naar hun zin kunnen maken en zelfverzekerd hun job kunnen uitoefenen.

Verkoop coaching

Loopt jouw merk of winkel ergens op vast? Dan kom ik graag to the rescue! Samen nemen we een stap terug en bekijken we jouw onderneming in z’n totaliteit. Op welke doelgroep wil je je richten? Is je aanbod wel aangepast aan de vraag van de consument? Voldoet jouw winkel aan alle moderne verwachtingen? Aan alle triggers wordt gedacht en gewerkt, in groep of individueel.

Brainstorm

Loop je ergens op vast en kan je wel wat extra ervaring in de modesector gebruiken? No worries! Je kan me inschakelen voor een brainstormmeeting waarin we op een creatieve manier aan de slag gaan met jouw uitdagingen. Van de styling van je personeel tot de organisatie van een inspirerende teambuilding of een volledige doorloop van je collecties en aanbod. Ik help je graag op weg!